Kamentrian Keamanan Umum njaluk mbusak saluran YouTube Pretty 'Banh' lan gangster Dung 'Tro' ✅ QUEEN MOBILE
search
Filter-filter umum
Hotline:19003190 [email dilindhungi]
Jam kerja saka 09:00 nganti 21:00
0
Kréta kosong

Kamentrian Keamanan Umum njaluk mbusak saluran YouTube saka Pretty 'Banh' lan gangster Dung 'Tro'

258
20 / 10 / 2020

Kamentrian Keamanan Umum njaluk mbusak saluran YouTube saka Pretty 'Banh' lan gangster Dung 'Tro'

Miturut A05 (Kementrian Keamanan Umum), sajrone 2 taun kepungkur, pasukan fungsional njaluk Google mbusak lan mateni luwih saka 6.300 klip lan 3 saluran YouTube Pretty 'Banh' lan Dung 'Tro'.

Tanggal 19 Oktober, Departemen Keamanan Siber lan Pencegahan Kejahatan Teknologi Tinggi (A10) saka Kementerian Keamanan Umum ujar manawa ing jaman kepungkur, panguwasa nemokake ewonan video kanthi konten sing omong kosong, ora pantes, lan nyemangati. evils sosial, nglanggar adat lan tradhisi nggoleki Vietnam.

Dung "Tro" (tengah) dadi fenomena jaringan. Foto: Kawruh Online

Miturut A05, akeh subyek karo cathetan pidana lan cathetan pidana nggunakake kaca pribadi, ngirim ing jaringan sosial Facebook lan YouTube gambar lan video bab urip minangka gangster, gangster lan dadi fenomena jaringan, entuk mayuta-yuta wong nelusuri pangguna jaringan. Biasane, Ngo Ba Kha (alias "Banh") duwe 4 saluran YouTube kanthi luwih saka 2 yuta pengikut. Kajaba iku, tangisan pribadi Nguyen Van Dung (yaiku Dung "Tro" Ha Dong) uga duwe akeh pengikut.

Utamane, sawetara individu minangka vlogger kanthi pengikut akeh sing ajeg ngasilake "omong kosong", konten sing ora sopan, nglanggar tradhisi sing apik, kayata saluran Youtube Hung Vlog kanthi meh 3 yuta pengikut.

Pasukan cybersecurity uga nemokake luwih saka 425 situs web liyane sing nyedhiyakake konten porno lan rusak.

Miturut A05, sajrone 2 taun kepungkur, pasukan fungsional njaluk Google mbusak lan mateni luwih saka 6.300 klip lan 3 saluran YouTube (kalebu 2 saluran Pretty "Banh" lan 1 saluran Dung "Tro"). A05 uga njaluk Facebook mbusak meh 550 kiriman, akun pribadi lan kaca penggemar kanthi konten sing ala lan beracun, tuku lan adol dhuwit palsu, instruksi kanggo nggawe senjata, bahan peledak lan narkotika.

Ing wektu sing bakal teka, Kementrian Keamanan Umum lan Kementrian Informasi lan Komunikasi bakal nguatake piranti kanggo nyensor konten ing jagad maya. Kamentrian Keamanan Umum uga mbutuhake perusahaan sing nyediakake layanan lintas wates kanggo tundhuk karo hukum Vietnam, lan kanthi tegas nangani bisnis sing ora tundhuk; strictly nangani subyek karo Pelanggaran cetha kanggo ngalangi lan menehi conto.

Hoang Yen (T / h)

Sumber:

#botak #A05 #banh #Giang Ho #youtube #YouTube_Hung_Vlog #delete #Ha_Dong #de_con_public #Nguyen_Van_Dung #disable_fake #FANPAGE #bullshit #Ngo_Ba_Quite #pure_phong_music_customs #google #ancient_suiy #prey_tru

Tag: A05,ganteng,polisi,Kamentrian Keamanan Umum njaluk mbusak saluran YouTube saka Pretty 'Banh' lan gangster Dung 'Tro',nganjurake,korupsi,FANPAGE,gangster,mbusak,google,ha Dong,Ngo Ba Kha,Nguyen Van Dung,salah,nyerang,adat apik,dhuwit palsu,Google News,gundul,mateni,youtube,YouTube Hung Vlog

Wangsulan

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.

    Produk sing gegandhengan
    Komentar paling anyar
    Promosi Ratu Mobile

    Mungkin sampeyan kasengsem
    x