Kacamata musik, headphone studio, jam tangan pinter gaya Porsche Design: sing endi kanggo sampeyan? ✅ QUEEN MOBILE
search
Filter-filter umum
Hotline:19003190 [email dilindhungi]
Jam kerja saka 09:00 nganti 21:00
0
Kréta kosong

Kacamata musik, headphone studio, jam tangan pinter gaya Porsche Design: sing endi kanggo sampeyan?

302
23 / 10 / 2020

Kacamata musik, headphone studio, jam tangan pinter gaya Porsche Design: sing endi kanggo sampeyan?

Saliyane seri Huawei Mate 40, perusahaan uga ngenalake seri aksesoris anyar kalebu headphone FreeBuds Studio, Porsche Design Watch GT 2 lan kaca tingal musik.

Huawei FreeBuds Studio

Sadurunge Apple ngluncurake AirPods Studio, kayane Huawei pengin luwih dhisik sadurunge milih jeneng sing padha. Huawei FreeBuds Studio dilengkapi nganti 8 mikrofon sensitivitas dhuwur, 4 ing saben sisih nyedhiyakake pembatalan gangguan 40dB. Saliyane mikropon, Huawei uga dilengkapi struktur Tee Audio Tube kanggo nyaring gangguan frekuensi tengah lan dhuwur. Kajaba iku, nyediakake rasa nyaman nganggo kanthi nyelarasake tekanan udara ing kuping.

Ana 3 mode pinter sing bisa dipilih kalebu Mode Ultra (kanggo lelungan pesawat lan sepur), Mode Umum (lingkungan rame) lan Mode Cozy (ruang sepi kaya kantor, pembatalan swara). AC utawa penggemar komputer). Algoritma cerdas nindakake tugas kanggo ngalih ing antarane maksud ngrungokake sing beda-beda sajrone 1/100 detik.

Yen sampeyan pengin krungu swara njaba, sampeyan bisa menet tombol ANC kiwa. Aplikasi AI Life ngidini nambah swara manungsa nalika nyuda gangguan.

Headphone nggunakake driver 40mm, membran polimer 4-lapisan, ngasilake frekuensi nganti 48 kHz lan mudhun nganti 4 Hz. Huawei nggunakake codec L2HC anyar, sing ngirim musik nganti 960 Kbps lan latensi sithik kanggo nyukupi kemampuan game.

Huawei FreeBuds Studio wis dual antena kanggo mesthekake sambungan stabil, sampeyan bisa nyambung piranti loro lan gampang ngalih. Urip baterei nganti 24 jam (kanthi ANC mati) lan mung 60 menit kanggo ngisi daya kanthi kebak, 10 menit ngisi daya cepet kanggo 8 jam puter maneh musik nalika ANC mati. Huawei FreeBuds Studio regane $354.

Desain Porsche Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2 nembe dikenalake karo versi Porsche Design kanthi kaca safir lan pigura titanium sing entheng. Punggung jam tangan digawe saka keramik kelas dhuwur kanthi tali titanium. Tali kasebut duwe mekanisme geser sing ngidini dipasang utawa dicopot lan dawane gampang diatur.

Jam kasebut ndhukung luwih saka 100 mode latihan, kalebu pendakian, selancar, dayung, lan liya-liyane, ditambah 10 kursus kanthi panuntun swara lan pelatih pribadi. Tahan banyu nganti 5ATM. Huawei Watch GT 2 dilengkapi sensor detak jantung lan SpO2, ngawasi terus-terusan 24 jam. TruSleep 2.0 bisa diagnosa 6 jinis masalah turu sing umum, TruRelax nglacak tingkat stres sampeyan.

Porsche Design Huawei Watch GT 2 bisa digunakake nganti 14 dina kanthi panggunaan normal, lan nganti 8 dina kanthi panggunaan abot. Cukup ngisi daya 5 menit kanggo 10 jam panggunaan.

Kaya Watch GT 2 Pro standar, produk iki uga duwe layar OLED 1,39 inci, 46mm, nanging regane tikel kaping pindho tinimbang versi kasus sapir lan titanium biasa, yaiku $827.

Kacamata Huawei X Gentle Monster II

Huawei uga ngluncurake kaca tingal generasi kaping 2 sing bisa ngrungokake musik. Produk iki kasedhiya ing sawetara versi lan ngidini sampeyan pas karo macem-macem lensa.

Produk kasebut nduweni driver 128 mm² kanggo kualitas swara sing apik lan sistem gelombang swara terbalik kanggo mesthekake yen isi obrolan ora dirungokake dening wong ing jejere. Kontrol tutul lan geser ngidini sampeyan ngganti volume, nglewati trek, lan njawab / mungkasi telpon.

Huawei X Gentle Monster II nggunakake Bluetooth 5.2 kanggo stabil, sambungan latensi kurang lan bakal kanthi otomatis ndeteksi nalika sampeyan main game. Huawei nawakake rega 354 USD.

Hai SN

Sumber:

#Porsche_Design #WATCH #SMART #headphones #Huawei_Watch_GT_2 #ANC #COZY #mid_frequency #studio #AirPods_Studio #Watch_GT_2_Pro #Bluetooth_5.2 #music #ULTRA #GENERAL #Codec #Huawei #kbps #microphone #X

Tag: Studio AirPods,ANC,Bluetooth 5.2,Codec,KAWASAN,GENERAL,Huawei,Huawei Watch GT2,kbps,promosi,Kacamata musik,mikropon,blanja,ngangkat,Desain Porsche,SMART,Jam tangan pinter gaya Porsche Design: sing endi kanggo sampeyan?,studio,kuping,headphone standar studio,frekuensi rata-rata,ULTRA,WATCH,Watch GT 2 Pro,Safir

Wangsulan

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.

    Komentar paling anyar
    Promosi Ratu Mobile

    Mungkin sampeyan kasengsem
    x