Mbalik maneh babagan pangembangan "telpon apel" sadurunge diluncurake iPhone 12 ✅ QUEEN MOBILE
search
Filter-filter umum
0
Kréta kosong

Mbalik maneh babagan pangembangan 'telpon apel' sadurunge diluncurake iPhone 12

297
13 / 10 / 2020

Mbalik maneh babagan pangembangan 'telpon apel' sadurunge diluncurake iPhone 12

Sadurunge nyekseni peluncuran iPhone 12 bengi iki, ayo deleng generasi iPhone sing wis nyerbu luwih saka sepuluh taun kanggo ndeleng kepiye owah-owahan drastis smartphone.

iPhone 2G minangka iPhone pisanan lan smartphone sing ngrevolusi. Nanging, iPhone generasi pisanan ora duwe sambungan 3G, ora ana App Store, kamera kualitas rendah, memori paling dhuwur mung 16GB, saka segi dodolan, Apple ngirim udakara 1,39 yuta unit ing saindenging jagad.

Kaya jenenge, iPhone 3G dilengkapi pita 3G kanggo konektivitas sing luwih apik, bebarengan karo sistem posisi global GPS, toko aplikasi App Store. iPhone 3G nduweni tampilan curvaceous karo logo apel nggilap penting ing mburi lan logo iki uga wis maintained kanggo akèh generasi.

Minangka penerus iPhone 3G, iPhone 3GS ora akeh owah-owahan desain. Nanging minangka imbalan, smartphone iki nduweni kinerja sing luwih unggul, nyedhiyakake pengalaman sing paling lancar ("S" tegese Speed). IPhone 3GS uga minangka smartphone pisanan Apple sing bisa dikontrol kanthi swara, minangka cikal bakal asisten virtual Siri.

iPhone 4 ndadekke basa desain rampung anyar, malah saiki isih ora outdated - sing pigura logam digabungake karo kaca mburi. Munculé alun-alun lan kuat iPhone 4 ngrasa luwih premium lan mewah saka iPhone 3GS sadurungé. iPhone 4 nduweni tampilan retina sing cetha lan nyata. Kajaba iku, fitur Facetime "khusus" wis nggawe telpon langsung dadi kasunyatan sing mung katon ing buku komik.

iPhone 4s durung diganti ing desain nanging wis banget nganyari konfigurasi uga ditambahaké akeh fitur. Sing paling khusus bisa disebutake yaiku asisten virtual Siri sing isih ana lan berkembang nganti saiki lan minangka salah sawijining asisten virtual sing paling populer.

Ing babagan tampilan sakabèhé, iPhone 5 ora owah banget dibandhingake karo iPhone 4, nanging nggunakake bahan campuran monolitik, ora kaca ing mburi. Awak piranti uga digawe dowo kanggo nambah ukuran layar nanging isih njamin jembaré kompak sing bisa digunakake karo tangan siji. iPhone 5 uga minangka iPhone pisanan sing nggunakake port Lightning kompak, kanthi fitur anti-goyang sing dibangun nalika ngrekam film.

iPhone 5s sing paling pinunjul yaiku sensor bekas driji (Touch ID) - standar keamanan anyar kanggo smartphone nalika iku. Kajaba iku, kulawarga Apple uga ngenalake fitur pertukaran data AirDrop sing trep banget sing wis disimpen nganti saiki. Ora kaya iPhone 5s, iPhone 5c ditujokake ing pasar mid-range, kanthi kauntungan duwe akeh versi warna unik sing durung nate katon ing garis iPhone liyane. Nanging, desain cangkang plastik miskin, bebarengan karo sukses gedhe saka iPhone 5s, nggawe iPhone 5c "klelep" cepet.

Sawise pirang-pirang taun setya karo desain kompak, ing taun 2014 Apple kudu ngganti kanggo nggayuh tren layar gedhe. Ing 2014, Apple ngluncurake rong iPhone bebarengan, iPhone 6 lan iPhone 6 Plus kanthi rong ukuran layar sing beda kalebu 4.7 lan 5.5 inci.

iPhone 6s lan 6s Plus durung diganti desain nanging wis nganyari karo akeh hardware lan fitur kayata 2GB RAM, sensor 3D Tutul, nambah versi rose gold (Rose Gold) sing nate nyebabake mriyang.

Ing awal 2016, Apple dumadakan ngluncurake versi iPhone SE kanthi "awak" iPhone 5s lan "jiwa" iPhone 6s. iPhone SE ditujukan kanggo pangguna sing seneng karo telpon kompak sing bisa digunakake kanthi tangan siji nanging isih duwe konfigurasi sing kuat sing bisa nanggapi kabeh tugas kanthi lancar.

Duo iPhone 7 lan 7 Plus pancen upgrade sing luar biasa kanthi konfigurasi sing kuat amarga prosesor Apple A10 sing saiki wis bisa nangani kabeh tugas kanthi apik, versi Plus dilengkapi kamera dual sing ndhukung njupuk, mbusak font, nambah tahan banyu, kapasitas memori maksimal nganti 256GB lan versi paling murah saiki 32GB, ora 16GB kaya sadurunge. Duo kasebut uga ngilangi jack headphone 3.5mm standar, ngilangi tombol ngarep fisik kanggo ngganti karo tombol ngarep Forcetouch hard.

Apple mutusake kanggo menehi jeneng versi iPhone 2017 iPhone 8. Nanging, desain kasebut ora owah akeh kajaba nggunakake kaca mburi kanggo ndhukung pangisi daya nirkabel. Dadi adil, duo iPhone 8 lan 8 Plus isih cukup atraktif kanthi konfigurasi sing kuat, dhukungan pangisi daya cepet lan akeh fitur liyane kanthi finishing sing apik.

iPhone X minangka versi khusus kanggo ngrayakake ulang taun kaping 10 pangembangan iPhone kanthi desain anyar kayata mbusak tombol Ngarep, layar 5.8-inci nggunakake panel OLED, pangenalan pasuryan 3D sing ana ing kedudukan, lan level iPhone X. rega nganti 1000 dolar. Sanajan regane dhuwur banget, iPhone X isih dadi salah sawijining produk paling laris Apple.

Apple wis ngilangi garis iPhone sing dilengkapi tombol Ngarep tradisional. Penerus iPhone X yaiku rong versi kanthi ukuran layar sing beda kalebu Xs lan Xs Max. Utamane, iPhone Xs Max duwe ukuran layar nganti 6.5 inci. Sejatine, saliyane duwe versi layar sing luwih gedhe, Xs ora owah banget dibandhingake karo X. Saliyane telpon rong ewu dolar, Apple uga ngenalake versi sing luwih terjangkau - iPhone XR nggunakake layar LCD kanthi resolusi sing luwih murah, mung 1 kamera mburi.

Sukses ing 2018, Apple terus nggawa telung produk. Penerus XR yaiku iPhone 11 kanthi layar 6.1 inci ing panel LCD. Loro penerus iPhone XS lan XS Max yaiku iPhone 11 Pro lan iPhone 11 Pro Max. Dandan paling gedhe asale saka kluster 3-Kamera kanthi 1 kamera sudhut amba.

Hainan

Sumber:

#iPhone_12 #Apple #apple #iPhone_3GS #iPhone_3G #cricket #Iphone_4 #iphone #iPhone_5S #HOME #road_way #iPhone_5C #make_rain_wind #iPhone_2G #glass_face #iPhone_5 #SPEED #smartphone #app_store #Xs_Max

Tag: aplikasi nyimpen,Apple,cara,sedulur,HOME,iPhone,iPhone 12,iPhone 2G,iPhone 3G,iPhone 3GS,Iphone 4,iPhone 5,IPhone 5C,IPhone 5S,gawe udan,lumahing kaca,Mbalik maneh babagan pangembangan 'telpon apel' sadurunge diluncurake iPhone 12,smartphone,SPEED,Apple,kabar,warta teknologi,XS Max

Wangsulan

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.

    Produk sing gegandhengan
    Komentar paling anyar
    Promosi Ratu Mobile