Pengumpulan pajak meh 14 milyar VND kanggo wong ing Hanoi sing nampa dhuwit saka Facebook, Google ✅ QUEEN MOBILE
search
Filter-filter umum
Hotline:19003190 [email dilindhungi]
Jam kerja saka 09:00 nganti 21:00
0
Kréta kosong

Koleksi pajak meh 14 milyar VND kanggo wong ing Hanoi sing nampa dhuwit saka Facebook, Google

252
20 / 10 / 2020

Koleksi pajak meh 14 milyar VND kanggo wong ing Hanoi sing nampa dhuwit saka Facebook, Google

Perwakilan industri pajak ngandhakake yen ing Hanoi, ana 18.304 individu lan organisasi sing nampa saka Google, Facebook, lan Youtube kanthi jumlah VND 1.462 milyar.

Ing tanggal 20 September, informasi ing konferensi pers babagan anti-penyelundupan ing kuartal katelu saka Komite Pengarah Nasional 9, Pak Vu Manh Cuong, Direktur Inspeksi lan Inspeksi Departemen (Departemen Umum Pajak) ngendika yen ing wektu kepungkur, panguwasa pajak ngumpulake puluhan milyar dong ing pajak karo panampa saka Facebook, Google, lan Youtube.

Utamane ing Hanoi, panguwasa pajak wis ngumpulake puluhan milyar dong ing pajak saka wong sing nampa dhuwit saka Facebook, Google, lan Youtube.

Miturut Pak Cuong, industri pajak wis dideleng data saka akeh panggonan, koleksi individu sing gegandhengan uga cukup gedhe lan jumlah tunggakan tax ora cilik. Miturut data sing diwenehake dening bank komersial, ing Hanoi mung, 18.304 individu, organisasi lan individu wis nampa dhuwit saka Google lan Facebook, lan Youtube yaiku 1.462 milyar VND. informasi Pak Cuong.

Direktur Departemen Inspeksi lan Inspeksi ujar manawa panguwasa wis langsung nuntun deklarasi lan pembayaran pajak lan jumlah tunggakan pajak VND 13,9 milyar. Ing kono, wong sing jenenge Tran Duc Phuong nampa penghasilan saka Google luwih saka 41 milyar VND, Departemen Pajak Umum ngajak wong iki kerja lan jumlah tunggakan pajak luwih saka 4 milyar VND.

Isih miturut Pak Cuong, liwat wektu kepungkur, jumlah pajak sing wong nindakake bisnis liwat e-commerce aktif ngumumake lan mbayar luwih. Saliyane bisnis dodolan online, bisnis rental omah liwat aplikasi elektronik uga nduweni kontribusi pajak sing gedhe.

Ing wolung wulan pisanan 8, database Departemen Umum Pajak ngenali VND2020 milyar ing pendapatan saka jinis kasebut ing ndhuwur, sing jumlah pajak sing kudu diklumpukake udakara VND5.000 milyar.

Pak Cuong ngendika yen saiki, aktivitas e-commerce dipérang dadi 3 wilayah utama: Individu sing adol barang liwat Facebook, Youtube, lan Departemen Umum Pajak wis nemtokake manawa ana individu sing adol barang online, sawetara individu duwe toko lan sawetara individu duwe. toko wis duwe bali tax, nanging sawetara nggunakake e-commerce kanggo tujuan bisnis.

Miturut Pak Dam Thanh The, Kepala Kantor Tetap Komite Pengarah Nasional 389, ing kuartal kaping telu, wabah COVID-19 kaping pindho ing sawetara wilayah wis kena pengaruh banget ing kahanan sosial-ekonomi negara, kahanan perdagangan. Penyelundupan, penipuan komersial lan barang palsu cenderung ngganti cara, trik lan barang ing rute, wilayah lan lapangan.

Utamane, kahanan perdagangan lan transportasi obat-obatan terlarang isih didhelikake lan rumit, utamane ing provinsi Son La, Lang Son, Dien Bien...

H. Binh

Sumber:

#Tax_collection #Vu_Manh_Cuong #General_Department of Tax #google #receiving money #Tran_Duc Phuong #youtube #facebook #collection #tax #Dam_Thanh_The #head of #tax office #specialized_sales #third-quarter #e-commerce #e-commerce #whole

Tag: penyelundupan,khusus,panguwasa pajak,Dam Thanh The,facebook,google,wara-wara,nampa dhuwit,waktu katelu,jumlah dhuwit,mriksa,pajak,e-dagang,Google News,Departemen Umum Pajak,Tran Duc Phuong,tunggakan,tunggakan pajak,Koleksi pajak meh 14 milyar VND kanggo wong ing Hanoi sing nampa dhuwit saka Facebook,Vu Manh Cuong,kepala staf,youtube

Wangsulan

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.

    Komentar paling anyar
    Promosi Ratu Mobile

    Mungkin sampeyan kasengsem
    x