Aplikasi 'ILO-Career': Ndhukung siswa milih karir ✅ QUEEN MOBILE
[wd_asp id=4]
0
Kréta kosong

Aplikasi 'ILO-Career': Ndhukung siswa ing milih karir

327
13 / 10 / 2020

Aplikasi 'ILO-Career': Ndhukung siswa ing milih karir

Program bimbingan karir mbantu siswa duwe informasi lan cara kanggo milih karir lan masa depan sing cocog.

Aplikasi kasebut mbantu siswa milih karir sing tepat. (Foto: PV/Vietnam+)

Organisasi Buruh Internasional (ILO) nembe ngluncurake aplikasi seluler kanggo mbantu para siswa umur 14-19 nggawe pilihan karir sing tepat.

jenenge"ILO-Bimbingan kejuruan," aplikasi sing dikembangake dening ILO adhedhasar Kit bimbingan kejuruan bubar direvisi kanggo siswa Vietnam.

Mulane, siswa lan guru Vietnam bisa ngundhuh lan nggunakake aplikasi seluler panuntun dhumateng karir gratis saka toko aplikasi Apple saiki lan saka toko aplikasi Google ing mangsa ngarep.

Aplikasi seluler iki diajab bisa nulungi para mudha nemoni kapinteran, kabisan lan kabisan uga bisa ngerteni jagad karir kanggo nyiapake perkembangan karire.

Kanggo ngerteni lan milih masa depan sing bener, murid pindhah liwat papat langkah panemuan karir: Ngerteni dhewe, njaluk ngerti donya proyek, ngembangake opsi karir lan nyiapake karir.

Alat iki paling apik digunakake kanthi dhukungan saka guru karir kanggo nggawe pilihan sing paling cocog kanggo individu.

Aplikasi bimbingan karir minangka bagéan saka proyek "Nggunakake Strategi Latihan G20: Kerjasama antara ILO lan Federasi Rusia (Fase 2)" sing didanai dening Pemerintah Federasi Rusia. Sadurunge, Kedutaan Besar Federasi Rusia ing Vietnam, ILO lan pihak sing gegandhengan nandatangani memorandum kanggo ningkatake panyebaran alat kasebut ing Vietnam./.

Hong Kieu (Vietnam+)

Sumber:

#vocational_vocational_international_labor_organization #mahasiswa #aplikasi #Pemerintah Federasi Rusia #Federasi Rusia #pilihan #guru #hobi #metode_seluler #properti #ngembangake

Tag: Pamrentah Federasi Rusia,saka proyek,mobile,ponsel,terhormat,giáo viên,google,dhukungan,murid,bimbingan kejuruan,Rusia,Pamilihan,proyek,cara,kepincut,évolusi,dokumen,Google News,organisasi buruh internasional,mangsa,aplikasi,Aplikasi 'ILO-Career': Ndhukung siswa ing milih karir

Wangsulan

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.

[ajax_load_more post_type="post" posts_per_page="10" progress_bar="true" progress_bar_color="ed7070"]
Produk sing gegandhengan
Komentar paling anyar
Promosi Ratu Mobile