“Khám phá công nghệ đột phá: OpenAI chính thức giới thiệu GPT-4, AI đang rất được mong chờ!” ✅ QUEEN MOBILE ⭐⭐⭐⭐⭐
Kërko
Filtra të përgjithshëm
0
Karroca është bosh

"Zbuloni teknologjinë e përparimit: OpenAI prezanton zyrtarisht GPT-4, AI shumëpritur!"

1548332
3535
18 / 03 / 2023
Nuk mund të humbasë

HAPPY TECH STORE – MOBILE ACADEMY

Zgjidhja më e shpejtë për ju

Pas shumë spekulimeve, OpenAI më në fund njoftoi GPT-4, i cili është një model gjuhësor i përmirësuar që e bën ChatGPT të funksionojë më saktë. Pra, cilat janë këto përmirësime të reja? Shikoni artikullin më poshtë për më shumë detaje! 

GPT-4 është në gjendje të pranojë imazhe hyrëse dhe të nxjerrë tekst 

Në deklaratën e modelit GPT-4 mund të zgjidhë probleme të vështira me një shkallë të lartë saktësie. Në veçanti, ai gjithashtu mund të analizojë hyrjen me imazhe ose tekst. Sipas shumë rishikimeve, ky është një hap gjigant drejt ndërtimit të një sistemi më të aftë të AI.  

OpenAI thotë gjithashtu se ndryshimi midis GPT-4 dhe GPT-3.5 është "delikate" në bisedat e rastësishme. Në të njëjtën kohë, përmirësimet e GPT-4 reflektohen edhe në performancën e sistemit në një sërë testesh dhe standardesh. Në njoftim, OpenAI tha se ka ndërtuar një platformë të të mësuarit të thellë dhe punon me Microsoft Azure. Prej andej për të hartuar një superkompjuter për ngarkesa të mëdha pune.  

Megjithatë, OpenAI paralajmëroi gjithashtu se sistemi ka ende shumë probleme si krijimi i teksteve të dhunshme dhe të dëmshme, etj. OpenAI shpreson që GPT-4 të bëhet një mjet i vlefshëm në përmirësimin e jetës së njerëzve duke fuqizuar shumë aplikacione. 

Aktualisht, vetëm anëtarët e ChatGPT Plus që paguajnë një tarifë mujore prej 20 USD mund të provojnë futjen e tekstit nga imazhet GPT-4. Prandaj, përdoruesit e rregullt do të duhet të presin pak më gjatë. Përveç kësaj, njerëzit mund të përjetojnë ChatGPT dhe GPT-4 në shfletuesin Microsoft Bing dhe Edge. 

KẾT LUẬN OpenAI tung ra ứng dụng GPT-4 – Sức mạnh trí tuệ nhân tạo vượt trội.

OpenAI đã giới thiệu mô hình ngôn ngữ GPT-4, với khả năng chấp nhận hình ảnh đầu vào và xuất ra văn bản. GPT-4 có sự “tinh tế” trong cuộc trò chuyện và hiệu suất cao hơn so với GPT-3.5 trên một số bài kiểm tra và điểm chuẩn. Tuy nhiên, hệ thống vẫn còn tồn tại nhiều vấn đề như tạo ra văn bản bạo lực, có hại. GPT-4 được dự kiến trở thành công cụ hỗ trợ cải thiện cuộc sống con người. Hiện tại chỉ thành viên ChatGPT Plus trả phí mới được trải nghiệm nhập văn bản từ hình ảnh của GPT-4.

tag: OpenAI ra mắt GPT-4 - vnROM

përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

Produkte të ngjashme

Lajme nga teknologjia

Përvojë e mirë

Promovimi i Mbretëreshës Mobile


3535