Luật sư Open AI liệu có thể sánh bằng với các luật sư bằng xương bằng thịt? ✅ QUEEN MOBILE ⭐⭐⭐⭐⭐
Kërko
Filtra të përgjithshëm
0
Karroca është bosh

A mund të jenë avokatët e Open AI të krahasueshëm me avokatët prej mishi dhe gjaku?

1547780
623
16 / 03 / 2023
Nuk mund të humbasë

HAPPY TECH STORE – MOBILE ACADEMY

Zgjidhja më e shpejtë për ju

luat-su-open-ai-lieu-co-the-sanh-bang-voi-cac-luat-su-bang-xuong-bang-thit-3

Sipas Reuters, inteligjenca artificiale tani mund të tejkalojë edhe shumicën e të diplomuarve të fakultetit juridik kur bëhet fjalë për njohuritë "kokë më kokë" në të njëjtën industri. Kohët e fundit, testi rraskapitës dy-ditor, të cilin shumë njerëz duhet ta kalojnë për të praktikuar avokatinë në Shtetet e Bashkuara, u prezantua për GPT-2.

Avokatët e Open AI shënuan 297 pikë

GPT-4, modeli i AI i zgjeruar me OpenAI i mbështetur nga Microsoft, i lëshuar këtë javë, shënoi 297 në një test rregullash. Ky është një eksperiment i realizuar nga 2 profesorë të drejtësisë dhe 2 punonjës të kompanisë teknologjike Casetext.

Luật sư Open Ai đạt 297 điểm

Sipas rezultateve të eksperimentit, GPT-4 u rendit në vendin e 90-të midis atyre që kryen testin. Kjo do të thotë se "kualifikimi" i "Avokatit të Hapur Ai" GPT-4 është i mjaftueshëm për pranimin për të praktikuar ligjin në shumicën e shteteve. Ky provim juridik është krijuar për të vlerësuar njohuritë dhe aftësitë e arsyetimit. Provimi kërkon ese, pyetje me zgjedhje të shumëfishta dhe një test që simulon punën ligjore.

Një nga studiuesit tha: “Modelet e mëdha gjuhësore ka të ngjarë të përmbushin standardin e zbatueshmërisë për avokatët njerëzorë në shumicën e juridiksioneve në Shtetet e Bashkuara. Ata trajtojnë detyra komplekse që kërkojnë njohuri të gjera ligjore, kuptim të leximit dhe aftësi për të shkruar.”

Bashkautori i studimit Daniel Martin Katz, një profesor në Shkollën Juridike të Universitetit të Çikagos-Kent, tha se ishte i befasuar nga aftësitë e GPT-4. Ata i japin përgjigje inteligjente testit, eseja paraqitet më qartë dhe më koherente sesa pritej. "Kam dëgjuar shumë njerëz që përçmojnë se do ta kalojë testin në rastin më të mirë, por nuk do ta kalojë kurrë seksionin e eseve, por shikoni rezultatet," tha profesori Katz.

Khả năng của GPT-4 trong việc đưa ra các câu trả lời cho bài kiểm tra

AI gjithashtu ka performuar mirë në testet me standarde të tjera si SAT dhe GRE. Tutori i provimit të jurisprudencës Sean Silverman mendon se provimi i jurisprudencës fokusohet në vështirësitë e njohura më gjerësisht. Shkalla e kalueshmërisë për herë të parë në provimin e jurisprudencës sivjet është 78% dhe shumica e testuesve janë studentë të vitit të tretë.

Përfundimi

Trên đây là thông tin mới nhất về công cụ Biseda GPT sot. Ndiqni faqen e lajmeve Queen Mobile Qëndroni të përditësuar me të rejat më të fundit të teknologjisë. Dhe mos harroni të vizitoni kanalin YouTube Channel Mobile Queen për të përditësuar më shumë lajme të nxehta të teknologjisë.

luat-su-open-ai-lieu-co-the-sanh-bang-voi-cac-luat-su-bang-xuong-bang-thit-3

Sipas Reuters, inteligjenca artificiale tani mund të tejkalojë edhe shumicën e të diplomuarve të fakultetit juridik kur bëhet fjalë për njohuritë "kokë më kokë" në të njëjtën industri. Kohët e fundit, testi rraskapitës dy-ditor, të cilin shumë njerëz duhet ta kalojnë për të praktikuar avokatinë në Shtetet e Bashkuara, u prezantua për GPT-2.

Avokatët e Open AI shënuan 297 pikë

GPT-4, modeli i AI i zgjeruar me OpenAI i mbështetur nga Microsoft, i lëshuar këtë javë, shënoi 297 në një test rregullash. Ky është një eksperiment i realizuar nga 2 profesorë të drejtësisë dhe 2 punonjës të kompanisë teknologjike Casetext.

Luật sư Open Ai đạt 297 điểm

Sipas rezultateve të eksperimentit, GPT-4 u rendit në vendin e 90-të midis atyre që kryen testin. Kjo do të thotë se "kualifikimi" i "Avokatit të Hapur Ai" GPT-4 është i mjaftueshëm për pranimin për të praktikuar ligjin në shumicën e shteteve. Ky provim juridik është krijuar për të vlerësuar njohuritë dhe aftësitë e arsyetimit. Provimi kërkon ese, pyetje me zgjedhje të shumëfishta dhe një test që simulon punën ligjore.

Një nga studiuesit tha: “Modelet e mëdha gjuhësore ka të ngjarë të përmbushin standardin e zbatueshmërisë për avokatët njerëzorë në shumicën e juridiksioneve në Shtetet e Bashkuara. Ata trajtojnë detyra komplekse që kërkojnë njohuri të gjera ligjore, kuptim të leximit dhe aftësi për të shkruar.”

Bashkautori i studimit Daniel Martin Katz, një profesor në Shkollën Juridike të Universitetit të Çikagos-Kent, tha se ishte i befasuar nga aftësitë e GPT-4. Ata i japin përgjigje inteligjente testit, eseja paraqitet më qartë dhe më koherente sesa pritej. "Kam dëgjuar shumë njerëz që përçmojnë se do ta kalojë testin në rastin më të mirë, por nuk do ta kalojë kurrë seksionin e eseve, por shikoni rezultatet," tha profesori Katz.

Khả năng của GPT-4 trong việc đưa ra các câu trả lời cho bài kiểm tra

AI gjithashtu ka performuar mirë në testet me standarde të tjera si SAT dhe GRE. Tutori i provimit të jurisprudencës Sean Silverman mendon se provimi i jurisprudencës fokusohet në vështirësitë e njohura më gjerësisht. Shkalla e kalueshmërisë për herë të parë në provimin e jurisprudencës sivjet është 78% dhe shumica e testuesve janë studentë të vitit të tretë.

Përfundimi

Trên đây là thông tin mới nhất về công cụ Biseda GPT sot. Ndiqni faqen e lajmeve Queen Mobile Qëndroni të përditësuar me të rejat më të fundit të teknologjisë. Dhe mos harroni të vizitoni kanalin YouTube Channel Mobile Queen për të përditësuar më shumë lajme të nxehta të teknologjisë.

KẾT LUẬN Luật sư Open AI liệu có thể sánh bằng với các luật sư bằng xương bằng thịt?

Shkruani një përmbledhje të përmbajtjes në Vietnamisht:

luat-su-open-ai-lieu-co-the-sanh-bang-voi-cac-luat-su-bang-xuong-bang-thit-3

Sipas Reuters, inteligjenca artificiale tani mund të tejkalojë edhe shumicën e të diplomuarve të fakultetit juridik kur bëhet fjalë për njohuritë "kokë më kokë" në të njëjtën industri. Kohët e fundit, testi rraskapitës dy-ditor, të cilin shumë njerëz duhet ta kalojnë për të praktikuar avokatinë në Shtetet e Bashkuara, u prezantua për GPT-2.

Avokatët e Open AI shënuan 297 pikë

GPT-4, modeli i AI i zgjeruar me OpenAI i mbështetur nga Microsoft, i lëshuar këtë javë, shënoi 297 në një test rregullash. Ky është një eksperiment i realizuar nga 2 profesorë të drejtësisë dhe 2 punonjës të kompanisë teknologjike Casetext.

Luật sư Open Ai đạt 297 điểm

Sipas rezultateve të eksperimentit, GPT-4 u rendit në vendin e 90-të midis atyre që kryen testin. Kjo do të thotë se "kualifikimi" i "Avokatit të Hapur Ai" GPT-4 është i mjaftueshëm për pranimin për të praktikuar ligjin në shumicën e shteteve. Ky provim juridik është krijuar për të vlerësuar njohuritë dhe aftësitë e arsyetimit. Provimi kërkon ese, pyetje me zgjedhje të shumëfishta dhe një test që simulon punën ligjore.

Një nga studiuesit tha: “Modelet e mëdha gjuhësore ka të ngjarë të përmbushin standardin e zbatueshmërisë për avokatët njerëzorë në shumicën e juridiksioneve në Shtetet e Bashkuara. Ata trajtojnë detyra komplekse që kërkojnë njohuri të gjera ligjore, kuptim të leximit dhe aftësi për të shkruar.”

Bashkautori i studimit Daniel Martin Katz, një profesor në Shkollën Juridike të Universitetit të Çikagos-Kent, tha se ishte i befasuar nga aftësitë e GPT-4. Ata i japin përgjigje inteligjente testit, eseja paraqitet më qartë dhe më koherente sesa pritej. "Kam dëgjuar shumë njerëz që përçmojnë se do ta kalojë testin në rastin më të mirë, por nuk do ta kalojë kurrë seksionin e eseve, por shikoni rezultatet," tha profesori Katz.

Khả năng của GPT-4 trong việc đưa ra các câu trả lời cho bài kiểm tra

AI gjithashtu ka performuar mirë në testet me standarde të tjera si SAT dhe GRE. Tutori i provimit të jurisprudencës Sean Silverman mendon se provimi i jurisprudencës fokusohet në vështirësitë e njohura më gjerësisht. Shkalla e kalueshmërisë për herë të parë në provimin e jurisprudencës sivjet është 78% dhe shumica e testuesve janë studentë të vitit të tretë.

Përfundimi

Trên đây là thông tin mới nhất về công cụ Biseda GPT sot. Ndiqni faqen e lajmeve Queen Mobile Qëndroni të përditësuar me të rejat më të fundit të teknologjisë. Dhe mos harroni të vizitoni kanalin YouTube Channel Mobile Queen për të përditësuar më shumë lajme të nxehta të teknologjisë.

tag: A mund të jenë avokatët e Open AI të krahasueshëm me avokatët prej mishi dhe gjaku?

përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

Produkte të ngjashme

Lajme nga teknologjia

Përvojë e mirë

Promovimi i Mbretëreshës Mobile


623