Rom full files Samsung Galaxy G530H + Tiếng Việt ✅ QUEEN MOBILE ⭐⭐⭐⭐⭐
Kërko
Filtra të përgjithshëm
0
Karroca është bosh

Rom full files Samsung Galaxy G530H + Tiếng Việt

1547907
1174
17 / 03 / 2023


Skedari rom me 4 skedarë ka shumë përdorime dhe është një skedar i mirë për teknikët e kompanisë !! Efektet e saj janë:
– Rregulloni gabimin e humbjes së imei, imei null, baseband null
- Full file chạy khi bị treo logo Kur ekzekutoni logon e varur, ekzekutoni skedarin stok rom 1 nga Sammobile ose përditësimet Samsung janë ende të varura, mund ta ekzekutoni këtë rom të plotë, skedari i plotë është marrë nga kompania, kështu që nëse makina ka vërtet një gabim softueri, kur funksionon, mund ta bëjë makinën të niset plotësisht.

SHKARKO:

Sau khi Flash xong ae root máy và cài Explorer vào System => CSC => Delete file language.xml => Reboot lại Phone là có Tiếng việt


Skedari rom me 4 skedarë ka shumë përdorime dhe është një skedar i mirë për teknikët e kompanisë !! Efektet e saj janë:
– Rregulloni gabimin e humbjes së imei, imei null, baseband null
- Full file chạy khi bị treo logo Kur ekzekutoni logon e varur, ekzekutoni skedarin stok rom 1 nga Sammobile ose përditësimet Samsung janë ende të varura, mund ta ekzekutoni këtë rom të plotë, skedari i plotë është marrë nga kompania, kështu që nëse makina ka vërtet një gabim softueri, kur funksionon, mund ta bëjë makinën të niset plotësisht.

SHKARKO:

Sau khi Flash xong ae root máy và cài Explorer vào System => CSC => Delete file language.xml => Reboot lại Phone là có Tiếng việt

KẾT LUẬN Rom full files Samsung Galaxy G530H + Tiếng Việt

Shkruani një përmbledhje të përmbajtjes në Vietnamisht:


Skedari rom me 4 skedarë ka shumë përdorime dhe është një skedar i mirë për teknikët e kompanisë !! Efektet e saj janë:
– Rregulloni gabimin e humbjes së imei, imei null, baseband null
- Full file chạy khi bị treo logo Kur ekzekutoni logon e varur, ekzekutoni skedarin stok rom 1 nga Sammobile ose përditësimet Samsung janë ende të varura, mund ta ekzekutoni këtë rom të plotë, skedari i plotë është marrë nga kompania, kështu që nëse makina ka vërtet një gabim softueri, kur funksionon, mund ta bëjë makinën të niset plotësisht.

SHKARKO:

Sau khi Flash xong ae root máy và cài Explorer vào System => CSC => Delete file language.xml => Reboot lại Phone là có Tiếng việt

tag: Rom full files Samsung Galaxy G530H + Tiếng Việt

përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

Produkte të ngjashme

Lajme nga teknologjia

Përvojë e mirë

Promovimi i Mbretëreshës Mobile


1174