Rom stock cứu máy cho Nokia X2 Dual sim (RM-1013) ✅ QUEEN MOBILE ⭐⭐⭐⭐⭐
Kërko
Filtra të përgjithshëm
0
Karroca është bosh

Rom stock cứu máy cho Nokia X2 Dual sim (RM-1013)

1547737
1631
16 / 03 / 2023
Nuk mund të humbasë

HAPPY TECH STORE – MOBILE ACADEMY

Zgjidhja më e shpejtë për ju


Rom stock cứu máy cho Nokia X2 Dual sim (RM-1013)

SHKARKO:

UDHËZOJ:

Hapi 1: Shkarkoni mjetin dhe rom, më pas instaloni mjetin fillimisht
Hapi 2: Ekstraktoni ROM-in dhe kopjoni atë në rrugën e mëposhtme: C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products
(LƯU: Dosja rom është në formën e RM-XXX, brenda përmban skedarin.)
Hapi 3: Vraponi Hapni paketën e kujdesit lart dhe zgjidhni Mjeti i mbështetjes së produktit për dyqanin 5

 
Hapi 4: Vazhdojmë ne zgjedhim në modalitet Puno jashtë linje

 
Hapi 5: Këtu vazhdojmë të zgjedhim sipas imazhit më poshtë:

 
Hapi 6: Vazhdoni të zgjidhni sipas imazhit më poshtë për të kaluar në fazën e flash rom:

Hapi 7: Në këtë pikë, ne vetëm duhet të lidhim telefonin me kompjuterin dhe të rindizni pajisjen (të mbajmë Volume Down + Power) që mjeti të identifikojë dhe ta vendosë pajisjen në modalitetin FLASH. (Nëse mjeti tregon një gabim ose Provo sërish, atëherë mbaj shtypur Volume Down + Power derisa kamera të dridhet një herë, lësho dorën dhe kliko Riprovo)
Pjesa tjetër duhet të prisni rreth 5-10 minuta për të përfunduar. Paç fat !


Rom stock cứu máy cho Nokia X2 Dual sim (RM-1013)

SHKARKO:

UDHËZOJ:

Hapi 1: Shkarkoni mjetin dhe rom, më pas instaloni mjetin fillimisht
Hapi 2: Ekstraktoni ROM-in dhe kopjoni atë në rrugën e mëposhtme: C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products
(LƯU: Dosja rom është në formën e RM-XXX, brenda përmban skedarin.)
Hapi 3: Vraponi Hapni paketën e kujdesit lart dhe zgjidhni Mjeti i mbështetjes së produktit për dyqanin 5

 
Hapi 4: Vazhdojmë ne zgjedhim në modalitet Puno jashtë linje

 
Hapi 5: Këtu vazhdojmë të zgjedhim sipas imazhit më poshtë:

 
Hapi 6: Vazhdoni të zgjidhni sipas imazhit më poshtë për të kaluar në fazën e flash rom:

Hapi 7: Në këtë pikë, ne vetëm duhet të lidhim telefonin me kompjuterin dhe të rindizni pajisjen (të mbajmë Volume Down + Power) që mjeti të identifikojë dhe ta vendosë pajisjen në modalitetin FLASH. (Nëse mjeti tregon një gabim ose Provo sërish, atëherë mbaj shtypur Volume Down + Power derisa kamera të dridhet një herë, lësho dorën dhe kliko Riprovo)
Pjesa tjetër duhet të prisni rreth 5-10 minuta për të përfunduar. Paç fat !

KẾT LUẬN Rom stock cứu máy cho Nokia X2 Dual sim (RM-1013)

Shkruani një përmbledhje të përmbajtjes në Vietnamisht:


Rom stock cứu máy cho Nokia X2 Dual sim (RM-1013)

SHKARKO:

UDHËZOJ:

Hapi 1: Shkarkoni mjetin dhe rom, më pas instaloni mjetin fillimisht
Hapi 2: Ekstraktoni ROM-in dhe kopjoni atë në rrugën e mëposhtme: C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products
(LƯU: Dosja rom është në formën e RM-XXX, brenda përmban skedarin.)
Hapi 3: Vraponi Hapni paketën e kujdesit lart dhe zgjidhni Mjeti i mbështetjes së produktit për dyqanin 5

 
Hapi 4: Vazhdojmë ne zgjedhim në modalitet Puno jashtë linje

 
Hapi 5: Këtu vazhdojmë të zgjedhim sipas imazhit më poshtë:

 
Hapi 6: Vazhdoni të zgjidhni sipas imazhit më poshtë për të kaluar në fazën e flash rom:

Hapi 7: Në këtë pikë, ne vetëm duhet të lidhim telefonin me kompjuterin dhe të rindizni pajisjen (të mbajmë Volume Down + Power) që mjeti të identifikojë dhe ta vendosë pajisjen në modalitetin FLASH. (Nëse mjeti tregon një gabim ose Provo sërish, atëherë mbaj shtypur Volume Down + Power derisa kamera të dridhet një herë, lësho dorën dhe kliko Riprovo)
Pjesa tjetër duhet të prisni rreth 5-10 minuta për të përfunduar. Paç fat !

tag: Rom stock cứu máy cho Nokia X2 Dual sim (RM-1013)

përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

Produkte të ngjashme

Lajme nga teknologjia

Përvojë e mirë

Promovimi i Mbretëreshës Mobile


1631