(Tổng hợp) rom combination cho Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920) ✅ QUEEN MOBILE ⭐⭐⭐⭐⭐
Kërko
Filtra të përgjithshëm
0
Karroca është bosh

Kombinimi i rom (Synthesis) për Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920)

1547897
3427
17 / 03 / 2023
Nuk mund të humbasë

HAPPY TECH STORE – MOBILE ACADEMY

Zgjidhja më e shpejtë për ju

lidhja e veshit për galaxy s5

Ky është rom-i i kompanisë… kështu që nëse shkarkoni rom-in, duhet të specifikoni sa vijon:
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom është një test rom që nuk rregullon gabimet e harduerit, por funksionon vetëm për të testuar funksione aktive ose të dëmtuara. Megjithatë, Kombinimi ka aftësinë për të rikuperuar IMEI, Baseband ose disa gabime softuerike… por jo të gjitha!
+ Kombinimi rom është një test rom i ndërtuar nga prodhuesi, ky rom nuk e ka konceptin "A e keni testuar akoma!"
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom-it kur ngarkohet në pajisje do të humbasë të gjitha veçoritë ... duke përfshirë thirrjet, luajtjen e lojërave, shfletimin në internet, nxjerrjen e fotove ...
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom është ende i kufizuar Siguria e ngarkuesit, ruan FRP, RE, EE dhe siguri të tjera kur ngarkohet...

SHKARKO:

1. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920A)

2. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920C)

3. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920P)

4. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920T)

5. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920V)

6. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N9208)

7. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920R4)

8. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920R6)

9. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920W8)

10. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920X)

11. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920G)

12. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920I)

13. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N9200)

UDHËZOJ:

lidhja e veshit për galaxy s5

Ky është rom-i i kompanisë… kështu që nëse shkarkoni rom-in, duhet të specifikoni sa vijon:
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom është një test rom që nuk rregullon gabimet e harduerit, por funksionon vetëm për të testuar funksione aktive ose të dëmtuara. Megjithatë, Kombinimi ka aftësinë për të rikuperuar IMEI, Baseband ose disa gabime softuerike… por jo të gjitha!
+ Kombinimi rom është një test rom i ndërtuar nga prodhuesi, ky rom nuk e ka konceptin "A e keni testuar akoma!"
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom-it kur ngarkohet në pajisje do të humbasë të gjitha veçoritë ... duke përfshirë thirrjet, luajtjen e lojërave, shfletimin në internet, nxjerrjen e fotove ...
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom është ende i kufizuar Siguria e ngarkuesit, ruan FRP, RE, EE dhe siguri të tjera kur ngarkohet...

SHKARKO:

1. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920A)

2. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920C)

3. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920P)

4. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920T)

5. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920V)

6. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N9208)

7. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920R4)

8. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920R6)

9. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920W8)

10. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920X)

11. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920G)

12. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920I)

13. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N9200)

UDHËZOJ:

KẾT LUẬN (Tổng hợp) rom combination cho Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920)

Shkruani një përmbledhje të përmbajtjes në Vietnamisht:

lidhja e veshit për galaxy s5

Ky është rom-i i kompanisë… kështu që nëse shkarkoni rom-in, duhet të specifikoni sa vijon:
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom është një test rom që nuk rregullon gabimet e harduerit, por funksionon vetëm për të testuar funksione aktive ose të dëmtuara. Megjithatë, Kombinimi ka aftësinë për të rikuperuar IMEI, Baseband ose disa gabime softuerike… por jo të gjitha!
+ Kombinimi rom është një test rom i ndërtuar nga prodhuesi, ky rom nuk e ka konceptin "A e keni testuar akoma!"
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom-it kur ngarkohet në pajisje do të humbasë të gjitha veçoritë ... duke përfshirë thirrjet, luajtjen e lojërave, shfletimin në internet, nxjerrjen e fotove ...
+ Kombinimi i prodhuesit të Rom është ende i kufizuar Siguria e ngarkuesit, ruan FRP, RE, EE dhe siguri të tjera kur ngarkohet...

SHKARKO:

1. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920A)

2. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920C)

3. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920P)

4. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920T)

5. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920V)

6. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N9208)

7. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920R4)

8. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920R6)

9. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920W8)

10. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920X)

11. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920G)

12. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N920I)

13. Official Factory Binary Rom Combination Galaxy Note 5 (SM-N9200)

UDHËZOJ:

tag: Kombinimi i rom (Synthesis) për Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920)

përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

Produkte të ngjashme

Lajme nga teknologjia

Përvojë e mirë

Promovimi i Mbretëreshës Mobile


3427